Tel: 08-668 07 10
Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm

Hitta hit>

Ring oss eller skicka en bokningsförfrågan!

Se alla våra menyer

Till maten och drycken

Boka Carlshälls Gård som Festvåning

Fest på Långholmen på Carlshälls Gård

Här har du festvåningen eller festlokalen utöver det vanliga. Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm ramar in festen och höjer upplevelsen till ett livslångt minne. Carlshäll är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal, - verkligen "på landet mitt i stan"  i ordens rätta betydelse, och som erbjuder perfekt inramade festarrangemang och möten. Bröllop, jubileum, julbord, konferens och andra festliga tillfällen då vi möts, njuter av livets goda och har trevligt tillsammans.

 


Fest på Långholmen

Vi har en lång erfarenhet av att arrangera fester och goda middagar här på Carlshäll på Långholmen. Vi har säsongsanpassade menyer att erbjuda för alla tillfällen. Det första alternativet nedan är främst till för privata sällskap och erbjuds då festvåningen inte har öppet. Detta alternativ, middag för sällskap, lämpar sig vid familjehögtider, födelsedagsfester och jubileer:

Utöver dessa har vi stor erfarenhet att arrangera tillställningar med andra teman. Vad sägs om maskeradbal, Halloweenfest eller Oktoberfest? Om ni har andra tankar, idéer om samlingar, möten och fest, så är ni alltid välkomna med förfrågningar. Vi har stor öppenhet och massor av erfarenhet att använda för att hjälpa dig med ert arrangemang.

 

Sorry something went wrong. Here is the possible list of errors:

  • Token expired, it happens in each 60 days or you didn't connect yet, please connect instagram from module setting again.

Se våra filmer

Följ oss