Tel: 08-668 07 10
Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Julbord på Carlshäll !

Nu har 2017 års  Julbordsupplevelser lackat mot sitt slut och vi serverade årets sista julbord på aftonen 21/12. Tack alla kära julbordsgäster som kommit ut till oss och njutit av mat och miljö i en härlig tappning ! Tack också för alla värmande ord både direkt och i Gästboken ! Vi vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !

Ta gärna en titt i vår folder "Carlshäll Året Runt" och kom ihåg att vi finns hela året med vår miljö som är lika magisk oavsett årstid. Men nu i vinter kommer våra gäster och vi själva i första hand att njuta av alla härliga vinterfester och -möten med eldar, marschaller och levande ljus - och magin mellan ljus & mörker !

Välkommen önskar vännerna på Carlshälls Gård !


Här på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm håller vi Julbordstraditionen högt när det gäller miljön, inramningen och julmaten. Här erbjuds ni ett genuint julbord med Tradition och Innovation. Julbord här på Carlshäll är en upplevelse som börjar redan vid resan hit. Du kommer nämligen med vår mysiga julbåt m/s Rödlöga (eller m/s Tranan om isen lagt sej) från Stadshusbron direkt till kajen nedanför herrgården. Ni får uppleva en trevlig och stämningsfylld båttur över Riddarfjärden samtidigt som ni avnjuter varm glögg och ser stadens ljus över Mälarens vatten. När ni kommer fram efter ca 15 min färd så välkomnas ni av Brännvinskungen L.O. Smith i egen hög person, som leder den korta promenaden längs den marschallbelysta vägen upp till Carlshäll, - hans sommarresidens för 140 år sedan! Se filmen som presenterar vårt Julbord>.

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss