Nytt och på gång

Nedan publicerar vi evenemang som vi bjuder in till, visar bilder från trevliga tillfällen och berättar om lyckade fester som vi arrangerat här på Carlshälls Gård, på Långholmen i Stockholm. Om ni följer oss på Facebook så kommer ni få dessa nyheter i ert eget flöde. Klicka på följande länk för att komma dit www.facebook.com/carlshallsgard/

 

 


 

Vänner! Nu på söndag 5/9 öppnar vi åter vårt omtyckta Söndagscafé för alla fyr- och tvåbenta gäster! Öppet 11.30 – 16.00 varje söndag t.o.m. 31/10. Vi har behållit vårt uppskattade system att undvika trängsel och följer i övrigt självklart alla resterande restriktioner samt har fina platser ute på Sjöterrassen eller Gårdsplanen. Endast våra fyrbenta gäster får stå och äta eller dricka 😊!

Kära två- och fyrfotade vänner! Nu på söndag 20/6 har vi öppet Café Carlshäll för sista gången innan sommaruppehållet. Vi önskar er en härlig sommar och Varmt Välkomna då vi öppnar igen söndag 29/8!   - Och missa inte att under tiden 29/6-21/8 besöka vår pop-up restaurang ”ÖN by AdamAlbin på Carlshäll” ute på stora Östra Terrassen. Öppet dagligen 12.00-24.00.

Cafégäster! Nu är det dags för de 2 sista gångerna innan vi stänger "Caféet" för våren och sommaren – öppnar igen 29/8.
Under högsommaren gäller även detta år ”ÖN by AdamAlbin på Carlshäll". Start 29/6 t.o.m. 21/8. Bordsbokning till matsalsdelen på www.adamalbin.se/on. Barplatser kan ej förbokas.
- På Carlshäll, ön mitt i Stan!

Gamla och nya söndagsflanörer! Vi hälsar er alla, två- och fyrbenta vänner, varmt välkomna till Café Carlshäll på Långholmen. Öppet varje söndag 11.30–16.00!  Gott om plats både ute och inne och med god distansering! Carlshäll på ön mitt i Stan

Vi på Carlshälls Gård följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för minskad smittspridning. Allt för våra gästers och vår personals säkerhet.