Nytt och på gång

Nedan publicerar vi evenemang som vi bjuder in till, visar bilder från trevliga tillfällen och berättar om lyckade fester som vi arrangerat här på Carlshälls Gård, på Långholmen i Stockholm. Om ni följer oss på Facebook så kommer ni få dessa nyheter i ert eget flöde. Klicka på följande länk för att komma dit www.facebook.com/carlshallsgard/

 

 


 

Cafévänner, två- och fyrbenta! Söndag 14 januari öppnar vi åter vårt populära Söndagscafé! Samma härliga utbud av god mat & dryck som vanligt och elden i kakelugnen sprider skön värme i vår mysiga matsal!   Öppet varje söndag, 11.30 – 16.00.  Varmt Välkomna!”

Är ni festsugna i vinter?  Under januari till april har vi ett mycket ett attraktivt erbjudande med en härlig 3-rätters middag med dryck för endast 995:-.  Middagen bokas, antingen i Herrgårdsvillan där kakelugnens brasa skapar en mysig stämning eller för större sällskap i vår pampiga stora festsal Brännvinskungens Sal i Västra Flygeln. Njut av den specialkomponerade Vintermenyn från vårt erkända kök! Klicka, läs mer för att ta dela av menyn samt bokning. Varmt Välkomna!

Gott folk! Julbordsbokningen är öppen, så passa på och boka in favoritkvällen. Som vanligt erbjuder vi ett dignande gammaldags Herrgårdsjulbord med Tradition och Innovation! Tag Carlshälls egen Julbåt m/s Rödlöga (el. m/s Tranan vid isläggning) från Klara Mälarstrand (vid Stadshusbron) direkt till ÖN mitt i stan, där Brännvinskungen LO Smith tar emot!

Årets Julbord erbjuds mellan 24/11 - 21/12.

Carlshällsvänner! Nu är det sista söndagen för i år som vi har Söndagscafét öppet! Välkomna alla två- och fyrbenta vänner att njuta våra berömda våfflor, bakverk, värmande soppor och dagens rätt i värmen och skenet från kakelugnen i Stora Matsalen!  Vi gör nu en paus för att öppna upp för vårt traditionella julbord 24/11 – 21/12. Vi öppnar sedan Söndagscafét åter från den 14 Januari till och med den 28 April. I år sammanfaller finalen med Halloweenveckan...

Carlshälls Vänner! Vi öppnar nu åter vårt populära Söndagscafé. 5 söndagar i oktober, 11.30 – 16.00, med start 1:a oktober och sedan varje söndag fram till 29:e oktober. Som vanligt härliga våfflor, goda smörgåsar, en värmande höstsoppa och en Dagens Rätt. Med passande dryck som kaffe/té/choklad samt gott öl och goda viner! Som vanligt är vovvar varmt välkomna, - vi har laddat med hundgodis och flera vattenskålar!