CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Carlshäll - Fest, Event & Middag

Vid Mälarens strand, på landet mitt i stan...

Fest på Långholmen!

På Carlshälls Gård har vi Herrgårdsbyggnaden med sin Stora och i fil intilliggande Lilla Matsalen för 40 – 70 gäster och vår stora pampiga bankettsal ”Brännvinskungens Sal” i Västra Flygeln för 70 – 120 gäster.Det är i Herrgårdsbyggnadens Stora Matsal som de världsunika grisailletapeterna finns, föreställande ett turkiskt landskap och vilka Brännvinskungen L.O. Smith lät sätta upp 1887 då hans dotter Mary gifte sej med Turkiets ambassadör i Sverige, Prins Jean Karadja.  Bokar ni Herrgårdsbyggnaden för ett större sällskap disponerar ni hela huset och Sjöterrassen utanför.


Bokar ni Brännvinskungens Sal (min. 70 gäster) disponerar ni även två smårum på övervåningen i flygeln samt hela den vidsträckta Västra Terrassen – utmärkt för  fest, event, grillbuffé, mingel och övriga utomhusaktiviteter. Går även bra med olika tältarrangemang. Vi har säsongsanpassade menyer att erbjuda för alla tillfällen. Alternativet "Middag för sällskap"  serveras måndag till torsdag 17:00 till 22:00. (Minimum 20 personer)

Utöver dessa har vi stor erfarenhet att arrangera tillställningar med andra teman. Vad sägs om maskeradbal, Halloweenfest eller Oktoberfest? Om ni har andra tankar, idéer om samlingar, möten och fest, så är ni alltid välkomna med förfrågningar. Vi har stor öppenhet och massor av erfarenhet att använda för att hjälpa dig med ert arrangemang.

Se våra filmer

Följ oss