Carlshälls Festmeny 2020
Varmrätten styr priset på 3-rättersmenyn – valfri förrätt & efterrätt. Varmrättspriset är inkl. tre-rätters meny, lokal, servering, linne, blommor & ljus. Priserna är inklusive moms. Minst 40 gäster.
Förrätter
Pilgrimsmussla
Citronemulsion, forellrom, ingefärsgurka, soja och kålrabbi
Argentinsk Rödräka
Röktmajonnäs, Avruga- kaviar, skaldjursskum, torkad tomat och rispapper
Tartar på Ryggbiff
Misoemulsion, picklad silverlök, sojapärlor och enokisvamp
Inkokt Svartrot
Parmesancremé, citronlökar, Marcona- mandlar och dragon
Varmrätter
Fjällröding
Färskost fylld rotselleri, gräslöks-emulsion, vitvinssås och friterad dill
960:-
Torskrygg från Norska Atlantkusten
Skaldjurssås, skaldjursterrin med hummer, räkor och broccoli
960:-
Träkolsgrillad Entrecôte
Röd endive, märg-crunch, Parissmör, persiljerotspuré och rödvinssky
960:-
Lammytterfilé
Örtknäcke, lammsky, savoykål fylld med Västerbottenost och krispig svartkål
960:-
Saltbakad Jordärtskocka
Skocka-cremé, Portabellosvamp, rostad kålvinaigrette, potatiskrokett med Västerbottenost
930:-
Efterrätter
Hallonvariation
Hallonsorbet, hallonpannacotta, rostad nötcrunch och hallonmaräng
Kokos och Mango
Kokosglass, mangopannacotta, kokospärlor och kokostoppar
Caramellpudding
Mjölkchoklad- cremé, smörkola, maräng och knäckflarn
Carlshälls utvalda ostar från Sverige och Frankrike
Tre sorters ost med gårdens tillbehör och hembakta fröknäcke