CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Mysteriet på Carlshäll

DEN MINGELVÄNLIGA TEAMBUILDINGEN

Mysteriet är ett varierande och spännande evenemang som passar alla, oavsett ålder och fysik. Tempot är lite lägre än i många andra övningar och fokus ligger på laginsatsen. Här blandas olika klurigheter med teambuildingövningar ledda av guider.

Bakgrund

Hjälp den gamle avlidne Brännvinskungen L.O. Smith att lösa gåtan med den stulna ägodelen. På hans sommarresidens Carlshäll på Långholmen i Stockholm har ett inbrott inträffat och ett föremål är försvunnet. Men inbrottet skedde för ca. 140 år sedan och ägaren L.O Smith kan inte vila i frid förrän han vet vilket föremål som saknas. Till dess att gåtan är löst, går han igen och spökar i byggnaderna. Hjälp honom att få vila i frid genom att lösa Mysteriet…

UTFÖRANDE

I grupper om 8-10 personer löser ni Mysteriet. En karta visar varje lag till rätt plats och station där laget har chans att erövra ledtrådar. För att få en ledtråd krävs det att gruppen klarar uppgiften som de ställs inför vid varje station. Uppdragen är både obemannade och bemannade. På de bemannade finns guider från oss där laget som helhet ska genomföra olika uppgifter.

För att klara av att lösa Mysteriet krävs god samarbetsförmåga, logiskt tänkande och ett stycke fantasi. Mysteriet avslutas med en uppsamling där ett vinnarlag utses.

PLATS

Mysteriet är anpassningsbart till alla typer av miljöer, vanligast är att kombinera stationer både inom- och utomhus.

FYSIK

De bemannade stationerna kan anpassas från helt ofysiska till lite mer krävande beroende på kundens önskemål.

MINIMIANTAL är 18 deltagare. Man kan i och för sej genomföra det med några färre men minimidebiteringen är för 18 deltagare.

PRIS

435:-/per person + moms.

Se våra filmer

Följ oss