Bästa Julbordsgäster! Tack för ert intresse för Julbord här på Carlshäll ! I år är vi tyvärr nödsakade att ställa in alla våra Julbord (Julbufféer) här på Carlshälls Gård, då vi fått en vattenläcka i golvet under vårt kök. Men vi julinspirerad 3-rätters julmeny, istället...


Vattenläckan får till följd att köket måste tas ur drift snarast för att sedan vara avstängt för reparationer och upptorkning ett flertal månader framöver.
Vilket i sin tur dessvärre innebär att vi inte kommer kunna ha något julbord alls detta olycksaliga år utan måste till vår, - och förstår vi även er, förtvivlan tacka nej till alla julbordsbokningar.

Vi beklagar naturligtvis detta enormt men det är omständigheter ingen av oss kunde förutspå eller kontrollera,
men hoppas att vi i trots detta får välkomna er till Carlshäll år 2021 som vi hoppas blir ett bättre år än år 2020. - Året då inget blev sig likt.

julinspirerad 3-rätters julmeny istället...

Vad vi dock kan erbjuda istället är en julinspirerad 3-rätters julmeny serverad i Brännvinskungens Sal för sällskap mellan 30 – ca. 50 gäster.
Endast ett sällskap vid vart tillfälle och antingen lunch, eftermiddag eller kväll.
Ett unikt tillfälle som aldrig lär återkomma att med mindre sällskap få njuta en middag i vår stora festsal där vi annars välkomnar upp till 120 gäster ! klicka nedan för meny och priser !

Ni är självklart varmt välkomna att kontakta oss per e-post ifall ni önskar mer information, förslag på alternativa julbordskrogar eller redan nu
boka julbord för nästa år 2021 för att försäkra er om önskad dag och sittning !  

Med vänliga hälsningar,
Långholmen 2020-10-08
Torbjörn Svensson & Pia Söderberg

Meny och priser >>>