Nu har, som bekant, EU’s nya dataskyddsförordning som Svensk Lag trätt i kraft. Ni som följer oss, ni som är våra kunder och ni som har mejlat med oss finns med, i vårt sedan länge uppbyggda adressregister. 

Registret innehåller sparade mejladresser över alla som genom åren har och/eller är våra kunder eller på annat sätt varit intresserade av Carlshälls Gård och vår verksamhet här ute på landet mitt i Stockholm. Vi använder detta kundregister för att tid efter annan sända ut nyhetsbrev och berätta om vad vi just nu arbetar med här ute. Och det är alltså bara din mejladress, - dvs. den som du uppgav då du bokade eller hade kontakt med oss i annat ärende, som vi har sparat.

Har du varit eller är gäst hos oss och blivit fakturerad så har vi för bokningen och bokföringen även sparat din postadress samt ditt namn & telefonnummer. Om du av någon anledning inte längre vill att din mejladress ska finnas kvar i vårt register, så går det bra att bara meddela oss dett genom att skicka ett mejl med din önskan  till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vill du stanna kvar behöver du inte göra något alls och då kommer du även framgent få lite hälsningar, påminnelser och emellanåt erbjudande från oss .

Vi hoppas såklart att du även i framtiden kommer vilja behålla kontakten och hoppas framförallt att få se dej åter här på Carlshäll igen!

Carlshälls Gård AB
”Carlshäll – The Home of LO Smith”

Läs mer om vår GDPR-policy >>>