Max Schultz JazzmusikerFavorit i repris blir det då de grymma gitarristerna Max Schultz och Claes Askelöf kommer tillbaka till jazzgården.

 

Nu, som då i maj förra året, tillsammans med elbasisten Petter Gunnarsson och trummisen Janne Kullhammar. Max Schultz anses av många vara en av våra främsta gitarrister och han har spelat med flera artister, bland annat: Tommy Körberg, Rebecka Törnqvist, Victoria Tolstoy, Svante Thuresson, Peps mfl. Max har gjort 3 cd:s i eget namn och tilldelades år 2006 "Guitarpeople´s Prize" med motiveringen att "Schultz under sina 25 år i musikens tjänst är en gitarrist och musiker med stort M som förgyllt artisters verk både i Sverige och internationellt".

Claes Askelöf är en av våra svängigaste gitarrister och ingår sedan många år i Ronnie Gardiners septett. Ingår även i “Janne Kullhammar & Smith” och spelar som alla frilansare i alla möjliga konstellationer, bla i en duo med Max Schultz.

Jazzmusiken på Carlshälls Gård kännetecknas av dessa möten av musiker där allt inte är bestämt på förhand vad som komma skall. Så även denna kväll;  jazzstandards, cool jazz, boogaloo mm

Varmt välkomna!