Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Julbord söder

Nu är det snart juletid på Carlshäll, då infinner sig en mycket stämningsfull känsla som i högsta grad andas julstämning i sann Fanny & Alexander atmosfär.

Ja, om ni vill avnjuta ett julbord söder av yppersta klass i en oerhört genuin och mysig miljö har ni kommit rätt. All vår mat lagas givetvis från grunden och håller högsta kvalité och våra kockar anstränger sig maximalt för att aldrig tumma på detta.

 

Vår julbordstradition är vi mycket stolta över och den ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har serverat våra gäster ett gediget och välsmakande julbord i snart 30 år och vi tar varje år fram något nytt till bordet samt att vi dekorerar på ett fantastiskt sätt som gör att våra gäster alltid får en alldeles speciell upplevelse hos oss. Bara resan till Carlshäll är en händelse utöver det vanliga, ni ankommer till oss efter en kort tur med vår trivsamma båt som tar er från stadshusbron direkt till herrgårdens egen kaj. Ni serveras varm glögg och får njuta av Stockholms vackra ljussken över Riddarfjärden. Redan där så kommer känslan av en oförglömlig upplevelse att infinna sig. Vi kommer att erbjuda ett minnesvärt julbord söder och vi har många nöjda kunder som alltid kommer tillbaka till oss för att njuta av sitt julbord år efter år.

 

Söker ni Julbord söder, då har ni kommit helt rätt!

För att få mer information som rör julbord söder samt se priser så är ni välkomna att läsa mer på vår hemsida www.carlshallsgard.se där får ni ta del av härliga bilder och filmer från vårt fina julbord. Ni får gärna ringa oss för en personlig kontakt på tfn: 08-668 07 10 så svarar vi på era frågor som avser julbord söder. Ni kanske är intresserade av att ha er egen julfest på Carlshäll, då kan ni kontakta oss för era önskemål, vi är kreativa och engagerade i våra gästers bokningar. då kan ni kontakta oss för era  önskem egen julfest på Carlshällstår av klassiska

Varmt välkomna till oss för att avnjuta det allra gemytligaste och godaste julbordet!

Se våra filmer

Följ oss