Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Stor festlokal, Stockholm 

Här har du festvåningen eller festlokalen utöver det vanliga. Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm ramar in festen och höjer upplevelsen till ett livslångt minne. Letar du en stor festlokal i Stockholm så har vi nig det du letar efter. 

Carlshäll är en festlokal i Stockholm som är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal, - verkligen "på landet mitt i stan"  i ordens rätta betydelse, och som erbjuder perfekt inramade festarrangemang och möten. Vi ordnar bröllop, jubileum, julbord, konferens och andra festliga tillfällen då vi möts, njuter av livets goda och har trevligt tillsammans. Beroende på hur ni vill ha det så ordnar vi det efter era önskemål. 

Inget är för litet och vi kan ordna fest för upp till 120 st sittande. Eller med nyttjande av våra stora Sjöterrasser många hundra gäster. Med mingelfester kan vi göra för mer än så. Kontakta oss för att tala om vad vi kan erbjuda i våra stora festlokaler inomhus och utomhus i Stockholm.  

 

En mysig stor festlokal i Stockholm. 

 

Vi har en lång erfarenhet av att arrangera fester och goda middagar här på Carlshäll på Långholmen. Vi har säsongsanpassade menyer att erbjuda för alla tillfällen. Det första alternativet nedan är främst till för privata sällskap och erbjuds då festvåningen inte har öppet. Detta alternativ, middag för sällskap, lämpar sig vid familjehögtider, födelsedagsfester och jubileer. Vi är en stor festlokal i Stockholm som passar det flesta arrangemang. Oavsett om ni är ett stort eller mindre sällskap så kommer vi göra vårt yttersta för att ni skall så en oförglömlig kväll. Kontakta oss idag så kan ni få ett prisförslag på vad ni kan hjälpa till med. 

 

Se våra filmer

Följ oss