Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Konferenslokal, Södermalm 

Våra konferenslokaler här på Långholmen, erbjuder stämning och historia. Letar du en konferenslokal på Södermalm så har vi ett mycket trevligt alternativ till dig. 
Brantingsalongen, Mälarrummet, Riddarfjärdsrummet, Gårdsrummet och Brännvinskungens Sal är namnen på Carlshälls Gårds konferenslokaler. Vi kan ordna konferens för små grupper upp till en bio-sittning för 120st deltagare. 
Kontakta oss för mer info och prisuppgift. Vi ordnar allt runt konferensen som frukost, konferensfika, lunch och middag. Boende kan vi komma med förslag på hotell som finns i närheten. 

Ha en konferens på landet, men ändå vara mitt i Stockholm

En konferens på Carlshälls Gård blir en samling med rätta inramningen. En konferenslokal på Södermalm i en miljö avskild från stadens larm i lantlig idyll på gröna ön Långholmen, - men ändå bara en kort promenad från Hornstull och T-bana.  Eftersom vi ligger direkt vid Mälarens strand infinner sej lätt det där lugnet men även kreativiteten som en bra konferens kräver, - och ger!

På vintern möts ni av en sprakande brasa i Empire kakelugnen att värma er vid till frukosten i Stora Matsalen.

En trevlig konferenslokal på Södermalm. 

Carlshälls Gård mitt i Stockholm på den lummiga ön Långholmen. Här byggde år 1837 arbetschefen vid Långholmsfängelset, Carl Modeer, en herrgård där han ville njuta sin ålderdoms höst. Han gav gården namnet Carlshäll och slog sig till ro med hustru och två kor. Idag är vi en utmärkt konferenslokal på Södermalm, dessutom i en miljö som skiljer sig från de andra i vår bransch. 

Senare ägdes Carlshäll som sommarbostad bl a av kryddhandlare S F J Lindström. År 1875 övertogs gården av grosshandlare Lars Ohlsson Smith, vanligen kallad "Brännvinskungen". Han skaffade sig en förmögenhet på att tillverka och sälja "tiodubbelt renat" brännvin till lågt pris från sin spritfabrik belägen på Reimersholme. Vill ni ha en konferenslokal på Södermalm så kan ni kontakta oss idag för mer information och prisuppgift. 

 

Se våra filmer

Följ oss