Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Värdshus ,Långholmen 

Här har du festvåningen eller värdshuset utöver det vanliga. Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm ramar in festen och höjer upplevelsen till ett livslångt minne. 

Carlshäll är ett värdshus på Långholmen i Stockholm som är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal, - verkligen "på landet mitt i stan"  i ordens rätta betydelse, och som erbjuder perfekt inramade festarrangemang och möten. Vi ordnar bröllop, jubileum, julbord, konferens och andra festliga tillfällen då vi möts, njuter av livets goda och har trevligt tillsammans. Beroende på hur ni vill ha det så ordnar vi det efter era önskemål. 

Inget är för litet och vi kan ordna fest för upp till 120 st sittande i en och samma sal. Med mingelfester kan vi göra för mer än så. Kontakta oss för att höra vad vi kan erbjuda på vårt värdshus på Långholmen. 

Genuint värdshus på Långholmen.  

 


Vi har en lång erfarenhet av att arrangera fester och goda middagar här på Carlshäll på Långholmen. Vi har säsongsanpassade menyer att erbjuda för alla tillfällen. Det första alternativet nedan är främst till för privata sällskap och erbjuds då festvåningen inte har öppet. Detta alternativ, middag för sällskap, lämpar sig vid familjehögtider, födelsedagsfester och jubileer. Kontakta vårt värdshus på Långholmen så kan vi kanske hjälpa er med det ni är ute efter. 

Se våra filmer

Följ oss