Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Julbord, Södermalm

Alla ni som vill ha ett Julbord som motsvarar vad traditionen pekar ut har här kommit rätt. Här, på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm hålls Julbordstraditionen högt när det gäller miljön, inramningen och julmaten. Här erbjuds ni ett genuint julbord med Tradition och Innovation.

Vi finns på Södermalm och Långholmen vilket är mitt i prick för er som letar efter ett julbord på Södermalm.

Vi finns på Södermalm och Långholmen vilket är nära för er som letar efter ett julbord på Kungsholmen.

 

Ett mysig Julbord Södermalm

Julbord här på Carlshäll är en upplevelse som börjar redan vid resan hit. Du kommer nämligen med vår mysiga julbåt m/s Tranan från Stadshusbron direkt till kajen nedanför herrgården.Ni får uppleva en trevlig och stämningsfylld båttur över Riddarfjärden samtidigt som ni avnjuter varm glögg och ser stadens ljus över Mälarens vatten. När ni kommer fram efter ca 15 min färd så välkomnas ni av Brännvinskungen L.O. Smith i egen hög person, som leder den korta promenaden längs den marschallbelysta vägen upp till Carlshäll, - hans sommarresidens för 140 år sedan!

 

Ett julbord på Södermalm

Hos oss så sitter du på landet även om vi finns mitt i stan. Där är väldigt nära till alla kommunikationer vilket betyder att det är lätt och enkelt att ta sig till och från Carlshälls Gård. 
Vi dukar upp ett klassiskt julbord och passar för både små och stora sällskap upp till 140 gäster. Ni kan få ett helt eget julbord i Brännvikungens sal där ni kan sitta själva upp till 84 sittande. Kontakta oss idag för prisuppgift och bokning. 

 

Se våra filmer

Följ oss