Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Festlokal, Södermalm 


Här har du festvåningen eller festlokalen utöver det vanliga. Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm ramar in festen och höjer upplevelsen till ett livslångt minne.  Carlshäll är en festlokal på Södermalm som är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal, - verkligen "på landet mitt i stan"  i ordens rätta betydelse, och som erbjuder perfekt inramade festarrangemang och möten. Vi ordnar bröllop, jubileum, julbord, konferens och andra festliga tillfällen då vi möts, njuter av livets goda och har trevligt tillsammans. Beroende på hur ni vill ha det så ordnar vi det efter era önskmål.  Inget är för litet och vi kan ordna fest för upp till 120 st sittande. Med mingelfester kan vi göra för mer än så. Kontakta oss för en ide om vad vi kan erbjuda i vår festlokal på Södermalm.

En mysig festlokal på Södermalm

 

Vi har en lång erfarenhet av att arrangera fester och goda middagar här på Carlshäll på Långholmen. Vi har säsongsanpassade menyer att erbjuda för alla tillfällen.

 

Lite historia om Carlshälls Gård

Carlshälls Gård mitt i Stockholm på den lummiga ön Långholmen. Här byggde år 1837 arbetschefen vid Långholmsfängelset,

Carl Modeer, en herrgård där han ville njuta sin ålderdoms höst. Han gav gården namnet Carlshäll och slog sig till ro med hustru och två kor.

Senare ägdes Carlshäll som sommarbostad bl a av kryddhandlare S F J Lindström. År 1875 övertogs gården av grosshandlare Lars Ohlsson Smith, vanligen kallad "Brännvinskungen". Han skaffade sig en förmögenhet på att tillverka och sälja "tiodubbelt renat" brännvin till lågt pris från sin spritfabrik belägen på Reimersholme. Om ni vill ha ett bröllop på Södermalm så tveka inte att kontakta oss.

Se våra filmer

Följ oss