Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Bröllopslokal, Södermalm

Att få gifta sig ute på landet med naturen utanför dörren är många människors dröm. Vi kan erbjuda möjlighet till detta men även vara mitt på Södermalm i Stockholms innerstad som gör det enkelt med transporter och övernattning.

Ni kan ta er hit på olika sätt från kyrkan. Vi kan ordna med buss eller så tar ni några av det vanliga sätten som taxi, buss eller tunnelbana. Vi har även gott om parkeringar. Vi anser att vi har en av Stockholms bästa bröllopslokaler. I vår bröllopslokal på Södermalm så kan vi ordna ett fantastiskt sommarbröllop men även göra ett varm och mysigt vinterbröllop. 

Vi har två olika lokaler på Carlshälls Gård. Huset är det enda i sitt slag i Stockholm. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal och välj bland färdiga menyer eller bufféer. Största salen rymmer upp till 120 gäster men totalt kan uppemot 300 sittande matgäster beredas plats om än i olika salar, salonger och rum.

Bröllopslokal, Södermalm
Bröllopslokal, Södermalm

Bröllopslokal på Södermalm

Bröllop och Bröllopsfest på Carlshälls Gård på Långholmen på Södermalm motsvarar de högst ställda förväntningarna. Långholmen i Stockholm och är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal som ändå ligger nästan mitt i stan. Vi har en bröllopslokal i Stockholm som passar de flesta bröllop. Långholmen är lummig och strandkanten är populär bland Stockholmare som vill ta sig ett dopp under sommaren.  Huset är det enda i sitt slag i Stockholm. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal på Södermalm och välj bland färdiga menyer eller buffér. Lokalerna rymmer upp till 120 gäster. Tveka inte att kontakta oss idag för mer information och priser för ert bröllop.

Lite historia om Carlshälls Gård

Carlshälls Gård mitt i Stockholm på den lummiga ön Långholmen. Här byggde år 1837 arbetschefen vid Långholmsfängelset, Carl Modeer, en herrgård där han ville njuta sin ålderdoms höst. Han gav gården namnet Carlshäll och slog sig till ro med hustru och två kor.

Senare ägdes Carlshäll som sommarbostad bl a av kryddhandlare S F J Lindström. År 1875 övertogs gården av grosshandlare Lars Ohlsson Smith, vanligen kallad "Brännvinskungen". Han skaffade sig en förmögenhet på att tillverka och sälja "tiodubbelt renat" brännvin till lågt pris från sin spritfabrik belägen på Reimersholme. Om ni vill ha ett bröllop på Södermalm så tveka inte att kontakta oss.

 

Se våra filmer

Följ oss