Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Bröllopslokal, Stockholm

Att få gifta sig ute på landet med naturen utanför dörren är många människors dröm. Vi kan erbjuda möjlighet till detta men även vara mitt på Södermalm i Stockholms innerstad som gör det enkelt med transporter och övernattning.

Ni kan ta er hit på olika sätt från kyrkan. Vi kan ordna med buss eller så tar ni några av det vanliga sätten som taxi, buss eller tunnelbana. Vi har även gott om parkeringar. Vi anser att vi har en av Stockholms bästa bröllopslokaler. I vår bröllopslokal i Stockholm så kan vi ordna ett fantastiskt sommarbröllop men även göra ett varm och mysigt vinterbröllop med mycket eldar utomhus och levande ljus. 

Vi har två olika lokaler på Carlshälls Gård. Huset är det enda i sitt slag i Stockholm. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal och välj bland färdiga menyer eller buffér. Lokalerna rymmer upp till 120 gäster.

Bröllopslokal i Stockholms innerstad 

Bröllop och Bröllopsfest på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm motsvarar de högst ställda förväntningarna. Långholmen i Stockholm och är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal som ändå ligger nästan mitt i stan. Vi har en bröllopslokal i Stockholm som passar de flesta bröllop. Långholmen är lummig och strandkanten är populär bland Stockholmare som vill ta sig ett dopp under sommaren.  Huset är det enda i sitt slag i Stockholm. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal i Stockholm och välj bland färdiga menyer eller buffér. Lokalerna rymmer upp till 120 gäster. Tveka inte att kontakta oss idag för mer information och priser för ert bröllop.

 

Se våra filmer

Följ oss