Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Bröllopsarrangör, Stockholm

Drömmer du om ett sagobröllop i en vacker miljö eller vill du ha ändamålsenliga lokaler? Våra lokaler rymmer 120 personer vilket betyder att ni kan ha ett ganska stort bröllop. Vi ordnar med allt runt ert bröllop, det är bara att säga till det ni vill ha hjälp med så löser vi det.  Vi kan ordna det mesta som kan göra ert bröllops till det ni verkligen har tänkt er. – Det som är omöjligt tar bara lite längre tid ☺.


Vi finns på landet fast vi är mitt i stan alldeles intill Södermalm. Vi har arrangerat många bröllop vilket gjort att vi fått en lång erfarenhet och vet hur vi ska göra så att ni får en kväll som ni och era gäster ska komma ihåg för evigt.

En bra bröllopsarrangör i Stockholm

Bröllop och Bröllopsfest på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm motsvarar de högst ställda förväntningarna. Långholmen i Stockholm och är en rofylld lantlig idyll från tidigt 1800-tal som ändå ligger nästan mitt i Stan. Ön är lummig och strandkanten är populär bland Stockholmare som vill ta sig ett dopp under sommaren.  Huset är det enda i sitt slag i Stockholm. Det enda som byggts på detta unika kvalitativa sätt. Boka denna vackra bröllopslokal och välj bland färdiga menyer eller bufféer. Lokalerna rymmer upp till 120 gäster. Som bröllopsarrangör i Stockholm så känner vi oss trygga i att vara en bra och flexibel arrangör där ni som blivande brudpar är i centrum från A-Ö. Tveka inte att kontakta oss så vi kan få visa vad vi kan göra som bröllopsarrangör i Stockholm. 

 

Carlshälls Gård mitt i Stockholm på den lummiga ön Långholmen. Här byggde år 1837 arbetschefen vid Långholmsfängelset, Carl Modeer, en herrgård där han ville njuta sin ålderdoms höst. Han gav gården namnet Carlshäll och slog sig till ro med hustru och två kor.

 

Se våra filmer

Följ oss