Tel: 08-668 07 10
Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Carlshälls Lunch- och Middagsmeny

Höst & vinter 2018

Förrätter

Tonfisk med jalapenoemulsion, gurka och krispig wonton.

Kryddbakad Ryggbiff med friterad rotselleri och tryffelemulsion.

Variation på Betor med riven getost och syrad grädde.

 

Varmrätter

Kalv i Dill - Kalvbogblad, morotspuré, pressgurka.

Confiterad Anklår med potatispuré, rökt sidfläsk, pärllök och rödvinssky.

Veckans Fångst (Fisk) - Serveras med fänkålsvelouté, Kingoystersvamp och smörconfiterad purjolök.

Friterad Portabello med sötpotatispuré, spenat, ostronskivling och riven lagrad parmesan

 

Efterrätter

Vispad Crème Brûlée med knäckflarn och kola .

Gårdens Chokladkaka med maränger, kondenserad mjölk och nyvispad grädde.

Gårdens Chokladtryfflar - 2 sorter av den bästa Belgiska chokladen

 


2 rätters  535:-  ( ex. moms 478:- )
3 rätters  605:-  ( ex. moms 540:- )

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss