Tel: 08-668 07 10
Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Carlshälls Lunch- och Middagsmeny

Vår och Sommar 2018

Förrätter

Tartar på Gårdens Gravade Lax
med picklade senapsfrön och Dijonnaise.

Koreansk Råbiff
med Kimchi-majonnäs, koriander och lotusrot.

Variation på Vikentomater
med buffelmozzarella och krispig surdeg.

Varmrätter

Helstekt Ibericokarré
med rökt morots crème, morotschips och rödvinssky.

Vårkyckling
med säsongens primörer och tryfferad kycklingvelouté.

Gårdens Inkokta Lax
serveras med dillemulsion, fänkålscrudité och färskpotatis.

Brynt smörconfiterad Purjolök
med palsternackspuré, ört- och purjulöksvelouté, kapris och krispig lök.

Efterrätter

Vispad Lakritspanacotta
med halloncoulis och citronmaräng.

Inkokta Rabarber
med mjölksorbet och kardemummakaka.

Gårdens Chokladtryfflar
2 sorter av den bästa Belgiska Chokladen

2 rätters  535:-  ( ex. moms 478:- )
3 rätters  605:-  ( ex. moms 540:- )

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss